Kleur
Prijs

t/m

Waterflesjes

Kauwgom bedrukken met logo

Waterflesjes bedrukken met je eigen logo? Waterflesjes met logo zijn al verkrijgbaar vanaf 96 stuks met verschillende kleuren doppen. Je hebt keuze uit bijvoorbeeld 330ml in combinatie met een draaidop of 500ml in combinatie met een sportcap.

Al onze waterflesjes worden gemaakt van 100% gerecycled (R-PET) materiaal.

Promosupply

Haal alles uit je merk door waterflesjes te bedrukken met logo waar je mee opvalt! Met onze jarenlange inkoopervaring en expertise in de wereld van promotionele producten, voorzien wij onze klanten van het beste aanbod bij hun zoektocht naar het ideale waterflesje met logo. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het bedrukken van waterflesjes!

 

Personaliseer je waterflesjes

Maak je waterflesjes persoonlijker door gebruik te maken van je eigen logo. Of wat dacht je van andere bedrijfsuitingen zoals je slogan? Er is een breed scala aan mogelijkheden! Er zijn een tal van waterflesjes die je kan laten bedrukken met logo. Wat je ook kiest, het draagt bij aan een goede indruk en stukje herkenning van jouw bedrijf. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit waterflesjes om jouw bedrijfsnaam met logo te laten opvallen bij de klant.

 

Waterflesjes bedrukken

Laat een blijvende indruk achter bij je klanten, relaties en andere (zaken)partners en kies ervoor om waterflesjes te bedrukken! Een bedrukte waterflesje kan ingezet worden als een ideale marketingtool om naamsbekendheid te genereren. Voor iedere gelegenheid is er wel een geschikt bedrukt waterflesje. Of je nu wilt opvallen op een beurs of evenement, je partners of leveranciers een blijk van waardering wilt tonen of joúw eigen medewerkers wilt laten stralen met je merk, je kan het zo gek niet bedenken. Bovendien hebben relatiegeschenken en promotieartikelen een hoge attentiewaarde en het wordt maandenlang en soms zelfs jarenlang gebruikt.

 

Wij denken graag met je mee

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om bedrukte waterflesjes. De mogelijkheden zijn eindeloos want er is een groot aanbod aan producten. Promosupply helpt je bij het vinden van het juiste relatiegeschenk voor ieder moment en voor elke doelgroep. Van gepersonaliseerde waterflesjes en andere varianten tot bedankjes en originele give-aways. Op basis van jarenlange ervaring denken wij graag met je mee bij het vinden van het perfecte geschenk. Vraag ons gerust om een proefexemplaar om zelf te zien en te ervaren hoe je bedrukt waterflesje er in het echt uitziet of ontvang een vrijblijvende offerte.